Skicka en bokningsförfrågan

Prisvärd städning i Stenungsund, Tjörn och orust med omnejd

Vi på Nessén's Städ erbjuder professionell städning i Stenungsund, Orust och Tjörn för privatpersoner. Vi är anpassningsbara och flexibla för att möta våra kunders behov. Vårt team har över 6 års erfarenhet, vilket garanterar högkvalitativt arbete oavsett om det gäller regelbunden städning eller flyttstädning.

Skicka en offertförfrågan

Våra städtjänster

Vi på Nessén's Städ erbjuder professionell hemstädning för privatpersoner i Stenungsund, Orust och Tjörn. Vi förstår vikten av att ha ett rent och snyggt hem och strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar när det gäller städning. Med vår erfarenhet och expertis kan du lita på oss för att göra ditt hem rent och snyggt varje gång, så att du kan fokusera på att umgås med dina nära och kära. Kontakta oss idag för att boka din hemstädningstjänst.

Skicka en offertförfrågan

Transparent prissättning

Vi vill ha långvariga relationer med våra kunder genom att vara ärliga och öppna när det gäller våra priser. Vi strävar efter att göra det enkelt för våra kunder genom att erbjuda en tydlig och enkel prislista för alla våra städtjänster till både privatpersoner och företag.

Hemstädning

Storstädning

Visningsstädning

Flyttstädning

Skicka en offertförfrågan

Flexibilitet och anpassning efter kundens behov

Vi på Nesséns Städ ser till att alltid leverera städning av högsta kvalitet. För att uppnå detta använder vi endast högkvalitativa rengöringsprodukter. Vi lägger också stor vikt vid noggrannhet genom en grundlig kvalitetskontroll som säkerställer att allt städas enligt högsta standard.

Vi skräddarsyr våra tjänster utifrån varje kunds individuella behov

Vi kan utföra städningen vid tider som passar dig, även utanför ordinarie kontorstider eller helger.

Alla våra tjänster är prisvärda utan att tumma på den höga servicenivån eller flexibiliteten.